+32 (0)497 57 64 52

Zolder- en dakisolatie

Warme lucht stijgt en verlaat de woning via de zolder en het dak bij niet of te weinig isolatie. Maar wist u dat in dergelijke gevallen tot 30% van de warmte verloren kan gaan?

Warmteverlies kan u voorkomen door hoogwaardige isolatie op de zoldervloer of in het dak aan te brengen. Door het isoleren van de zolder gaat er veel minder energie verloren via de dakelementen en bespaart u sterk op uw energieverbruik.Onze specialiteit ligt vooral in het isoleren van verloren zolderruimtes, maar ook het isoleren van hellende daken behoort tot onze diensten.

Zolderisolatie

Indien u de zolderruimte niet verwarmt en toch in gebruik neemt voor stockage bijvoorbeeld, kan u ervoor kiezen om de zoldervloer te isoleren met minerale wol, isolatieplaten of PUR zodat er nog enkel een draagvloer nodig is.

Bij zolderruimtes die niet meer worden gebruikt nl. verloren zolders raden wij aan om zuivere glaswol aan te brengen op de vloer van de verloren zolder. Voor het isoleren van een verloren zolder maken wij gebruik van duurzame isolatie nl. Supafil waardoor de ingreep een pak eenvoudiger is in vergelijking met het aanbrengen van isolatie tussen gordingen of sporenkap van het dak.

Met het plaatsen van duurzame isolatie krijgt de opstijgende warme lucht geen kans om via het dak uw woning te verlaten. Op deze manier kan u alvast een flink pak besparen op uw energierekening.

dakisolatie

Isolatie Devriendt is een ervaren plaatser van dakisolatie, vooral voor hellende daken. Bij het isoleren van hellende daken zijn er verschillende isolatiemogelijkheden zoals het gebruik van glaswol platen, rotswol, vaste isolatieplaten, spuitisolatie, spijkerflensdekens, enz.

We bekijken de opbouw dak en houden rekening met verschillende belangrijke factoren. Is het een spantendak of een keperdak? Is er reeds isolatie aanwezig? Is er een dampscherm aanwezig? enz. We leggen u graag de mogelijkheden uit en bespreken graag samen met u de beste en meest geschikte isolatieoplossing voor uw dak.

Wij bieden efficiënte oplossingen

Om uw zolder, zoldervloer of dak optimaal te isoleren, werken wij met de beste isolatieproducten en leveranciers op de markt waaronder Knauf en Recticel. Om steeds een juiste oplossing op maat te kunnen bieden kiezen wij bewust voor verschillende types isolatiemateriaal en willen wij u ook graag adviseren in uw keuze.

Isolatie Devriendt BVBA

Camiel Meysmanstraat 38
8820 Torhout

E info@isolatiedevriendt.be
T +32 (0) 497 57 64 52

BTW BE 0843 404 904