+32 (0)497 57 64 52

Spouwmuurisolatie

Oudere huizen werden gebouwd in een tijd dat er van energiecrisis nog geen sprake was, vandaag is elke bouwschil voorzien van isolatie omdat de eisen op vlak van energiezuinig bouwen groot is. Bij een renovatie is het dan ook noodzaak om stil te staan bij de isolatie van uw woning. Is er spouwmuurisolatie? Op welke manier kan een bestaande woning nog extra geïsoleerd worden om aan de normen te voldoen? Hoeveel zou u kunnen besparen op uw energiefactuur? Welke premies zijn er? Op deze vragen willen wij u dan ook graag een antwoord bieden.

een rendabele investering

Bij het renoveren van een woning wordt vaak enkel het dak geïsoleerd en enkel het glas vervangen door hoogrendementsglas, maar wist u dat spouwisolatie één van de meest efficiënte en rendabele investeringen is als u verbouwt? De isolatiewerken worden op één dag uitgevoerd en u bespaart er per jaar enkele honderden euro’s mee. Na enkele jaren heeft u dan al snel de isolatiekosten terugverdiend!

Daarbovenop geniet u nog van een extra premie voor muurisolatie dankzij ons ATG-certificaat! De premievoorwaarden zijn streng voor wie zijn muren laat na-isoleren. Wie recht wil hebben op 6 euro subsidie per m² moet in zee gaan met een aannemer die over het ATG-certificaat beschikt.

Hoe gaan we tewerk?

  1. Eerst wordt onderzocht of de spouwmuur geschikt is voor het inblazen van isolatie. Eventuele beschadigde gevels worden eerst hersteld.
  2. Als erkende Supafil installateur kiezen we de juiste spuitmond, boren we gaten in de muren, dit op kruispunten van de voegen en volgens een specifiek boorpatroon.
  3. Via deze gaten wordt het duurzame isolatiemateriaal in de spouw geblazen, van beneden naar boven.
  4. Tot slot worden de boorgaten weer gedicht met de juiste cement waardoor het uitzicht van de gevel ongewijzigd blijft.

Wij bieden efficiënte oplossingen

Om muren optimaal te isoleren, werken wij met de beste isolatieproducten en leveranciers op de markt waaronder Knauf. Bestaande spouwmuren, maar ook nieuwe spouwmuren willen wij op de beste manier isoleren door gebruik te maken van Supafil Cavity Wall.

Supafil Cavity is een hoogwaardige glaswol speciaal voor na-isolatie van spouwmuren die snel te verwerken is en waar geen breekwerk aan te pas komt. Dit isolatieproduct behaalt de hoogste isolatiewaarde binnen de minerale wollen waardoor er geen warmte meer verloren gaat langs de muren.

Duurzame materialen

Garantie

Elke klant krijgt 10 jaar garantie op de spouwmuurisolatie. Aangezien Isolatie Devriendt erkend CWWF-installateur (Cavity Wall Warranty Fund) is, bieden wij elke klant ook de mogelijkheid om voor een kleine bijdrage een garantie te krijgen van 25 jaar zowel op het isolatiemateriaal als de uitvoering, dit alles dankzij het Cavity Wall Warranty Fund.

Isolatie Devriendt BVBA

Camiel Meysmanstraat 38
8820 Torhout

E info@isolatiedevriendt.be
T +32 (0) 497 57 64 52

BTW BE 0843 404 904